20 september, 2020

Bokning sommaren 2020 har upphört!

Nu har bokningen för tågtrafiken sommaren 2020 upphört!

Trafikdagar var torsdagar och söndagar 9 juli – 16 augusti.
Komplett tågtidtabell hittar du här.
Priser:
Vuxna: 110 kr
Barn/Ungdomar (3-15 år): 40 kr
Små barn: 0 kr

OBSERVERA! På grund av smittorisken för Corona-virus och utifrån Folkhälsomyndighetnes restriktioner när det gäller folksamlingar över 50 personer tillåter vi bara 40 passagerare per avgång. Vi kör med långa tåg och det kommer att finnas gott om plats i tåget för alla. Dessutom är alla våra vagnar öppna. Vi bjuder på frisk luft och goda naturupplevelser längs Örekilsälven!

Även om det är gratis för de minsta ber vi dig gärna ange hur många små barn du planerar att ta med dig så att vi kan se till att alla får plats. Bokningen stänger vid midnatt kvällen före kördag. Om du är medlem, ber vi dig boka, så att du vet att du får plats på tåget, även om du inte skall betala! Om du inte kan boka kan det finnas biljetter att köpa på plats, men vi håller hårt på max 40 passagerare, så du kan få vänta till nästa avgång!

Betala i förväg via bankgirokonto 845-1312  eller swisha 123 219 64 42.
Skriv ditt bokningsnummer i meddelande eller notering för att vi skall kunna veta vilken bokning betalningen avser!

Vi vill gärna ha din betalning innan avgång, men du kan betala på plats med swisch eller kort, och ser gärna att du är på plats senast 15 min före avgång för att du måste hämta ut dina biljetter från biljettkassan.
Om du får förhinder, meddela oss så betalar vi självklart tillbaka.

När du bokar får du en bekräftelse via mail, om det inte fungerar hör av dig till
blomstrand.karin@telia.com eller telefon 070-538 91 95

0 kr