12 juni, 2021

Bokning sommartåg 2021

Nu har bokningen för sommaren 2021 öppnat!


Priser:
Vuxna: 110 kr
Barn/Ungdomar (3-15 år): 40 kr
Små barn: 0 kr

OBSERVERA! På grund av smittorisken för Corona-virus och utifrån Folkhälsomyndighetens restriktioner när det gäller folksamlingar tillåter vi bara 50 passagerare per avgång. Vi kör med långa tåg och det kommer att finnas gott om plats i tåget för alla. Dessutom är alla våra vagnar öppna. Vi bjuder på frisk luft och en spännande upplevelse! Stor gratis parkering.

Vi erbjuder coronasäker bulle eller muffin samt kaffe/te/festis samt ett mindre utbud av glass. Det finns också möjlighet att köpa med sig något minne från besöket.

Även om det är gratis för de minsta ber vi dig gärna ange hur många små barn du planerar att ta med dig så att vi kan se till att alla får plats.

Betala i förväg via bankgirokonto 845-1312  eller swisha 123 219 64 42.
Skriv ditt bokningsnummer, eller den e-post du bokade med, i meddelande eller notering för att vi skall kunna veta vilken bokning betalningen avser!

Vi vill gärna ha din betalning innan avgång, men du kan betala på plats med swisch eller kort, och vi ser gärna att du är på plats senast 15 min före avgång för att du måste hämta ut dina biljetter från biljettkassan, som ligger i det lilla separata huset Varp station.
Om du får förhinder, meddela oss så betalar vi självklart tillbaka.

När du bokar får du en bekräftelse via mail, om det inte fungerar hör av dig till blomstrand.karin@telia.com

0 kr