Nyvald styrelse för Munkedals Jernväg

Karin Blomstrand (bilden) är nyvald ordförande för Museiföreningens Munkedals Jernväg efter årsmötet lördagen den 23 mars 2024. Hon efterträder Thomas Lange, som valt att avgå efter att ha lett föreningen i sju år. Thomas Lange kvarstår till styrelsens förfogande för vissa uppgifter.

“Jag blev invald i styrelsen 2005, som kassör efter Axel Lindskog. Jag hade ingen kunskap om tåg, och liten kunskap om Jernvägen, men tillfrågad av valberedare Sven Kollberg.

Under åren har jag mer inriktat mig mot marknadsföringsinsatser samt system för bokningar och försäljning av biljetter till våra trafikdagar. På senare år har jag mer och mer varit delaktig i våra Tomtetåg och Påsktåg och att få till nya lösningar för bokningar och biljetter.
Tills vidare upprätthåller jag även befattningen som trafikchef“, avslutar Karin.

Ny i styrelsen efter årsmötet är även ban- och maskinchefen Niklas Jörby.